Zmajčkov košarkarski kamp 2016

Košarkarsko izobraževanje za najmlajše letos prvič v veliki dvorani Stožice! Od 11. do 15. julija 2016!

Dobro delo prvih dveh let Zmajčkovega kampa je dalo KK Union Olimpija Ljubljana toliko zagona, da smo se letošnji kamp odločili organizirati v glavni dvorani Stožice

Na kampu bo tako kar 200 mest za vpis otrok starih med 7 in 12 let, se pravi se lahko prijavijo Zmajčki rojeni leta 2004 in mlajši.

Košarkarska vadba na kampu je razdeljena po starostnih kategorijah in izkušnjah, zato delo poteka homogeno in na visokem nivoju.

Zmajčkov kamp je odprt tako za člane našega kluba kot za kateregakoli drugega otroka, košarkaša ali ne. Košarkarsko predznanje ni pomembno!

REALNOST: februarja 2016 se je ekipa mlajših pionirjev U13 Union Olimpije uvrstila na zaključni turnir Mini Pokala SPAR. Kar devet igralcev iz te ekipe, nekateri še začetniki, je obiskalo Zmajčkov kamp vsaj enkrat, nekateri celo dvakrat ali trikrat. Rezultat dosežen z dobrim delom ni naključje!

Zmajčkov kamp ima košarkarsko tematiko, program pa je prilagojen otrokom, tako tistim z manj kot tistim z več košarkarskimi izkušnjami. Tako kot lansko leto, bomo tudi letos kamp razširili za dodatni dve uri dnevno (7.00 - 8.00 in 15.00 – 16.00).

Dodatni dve uri dnevno bosta namenjeni individualni vadbi, udeležba bo odvisna od vsakega posameznika. Skupinsko delo na kampu bo potekalo od 8.00 zjutraj - 15.00 popoldne, 5 dni v tednu.

Obiski znanih trenerjev, profesionalnih igralcev in igralk odličnih klubov širom Evrope in NBA dajejo našemu kampu še dodatno prepoznavnost in kvaliteto. Otroci bodo tekom Zmajčkovega kampa slišali izkušnje in dobili nasvete, kaj vse je potrebno, da se ti uresničijo sanje v svetu košarke in nasploh.

Otroke Zmajčkovega kampa bomo eno popoldne peljali tudi na kopališče Vodno mesto Atlantis (v ljubljanskem BTC City-ju), zadnji dan, v petek, pa bomo druženje zaključili s tekmami pred starši in obiskovalci.

KRATKA PREDSTAVITEV PROGRAMA:

Skozi celotni Zmajčkov kamp je rdeča nit – košarka. Otrokom se jo predstavi na različne (prilagojene) načine:

  • skupinski in individualni košarkarski treningi
  • atletski in koordinacijski treningi
  • košarkarske tekme
  • obiski gostov iz sveta košarke

Košarkarsko predznanje ni potrebno, saj bodo vsebine v kampu prilagojene znanju vsakega posameznika, tako tistih z malo več izkušnjami kot tistih z nič košarkarskimi izkušnjami. Vsak trener vodi skupino manjšo skupino otrok, zato se lahko vsakemu posamezniku maksimalno posveti, ne glede na stopnjo njegovega znanja.

TRENERJI:

Naši trenerji so tisto, kar loči naš kamp od drugih. Vsak od trenerjev ima svojo ekipo igralcev in igralk, katero tekom tedna uči in razvija tako individualno, kot skupinsko. Pod vodstvom vodje kampa, trenerjem Borutom Fijavžem, ekipa deluje utečeno in homogeno, hkrati pa s svojim entuziazmom otrokom pričarajo najboljše, kar lahko košarka ponudi.

ZDRAVSTVENA OSKRBA:

Za primere lažjih poškodb (odrgnin ipd.) bo ves čas na Zmajčkovem kampu zadolžena oseba. Ista oseba bo prav tako zadolžena, da v primeru kakšne težje poškodbe poškodovanca pripelje v bližnji zdravstveni dom. Vsak od udeležencev kampa mora imeti s seboj potrjeno zdravstveno kartico.

Vadba na Zmajčkovem kampu je na lastno odgovornost!

PREHRANA:

Otroci bodo imeli vsak dan kampa na voljo malico v obliki sadja okoli 9.30 ure, topel obrok okoli 12.00 ure ter prigrizek okoli 14.30 ure. Prilagojena prehrana za alergike ni nikakršna težava. S cateringom gostišča Glažuta imamo odlične izkušnje. Zajtrk doma je za otroke obvezen, saj bo dal dovolj energije za delo in zabavo na kampu. Med malico otrokom ni dovoljeno zapuščati kampa.

OBVEZNA OPREMA ZA OTROKE:

Kratke hlačke, majica in flaška za vodo. Za dekleta seveda čop in špange.

Vsi Zmajčki bodo za dobro delo na kampu prejeli darila: košarkarsko žogo primerne velikosti, dvobarvni košarkarski dres in bidon oz. flaško za vodo.

LOKACIJA ZMAJČKOVEGA KAMPA:

Športni center Stožice, Vojkova 100, 1000 Ljubljana

KDAJ:

PRIČETEK: ponedeljek, 11. julij ob 8.00 uri.
ZAKLJUČEK: petek, 15. julij ob 15.00 uri.

Starši in ostali gledalci - računajte prihod na ogled zadnje tekme vašega Zmajčka v petek, 15. julija ob 13.00 v ŠRC Stožice.

PRIJAVA:

Ob izpolnitvi spletne E-PRIJAVNICE boste prejeli potrditveni povratni e-mail s podatki za plačilo na TRR.

Pomembno: Ob plačilu položnice (ali preko spletne banke) obvezno kot NAMEN plačila navedite: Ime in priimek otroka in dopišite: Zmajčkov kamp Stožice (npr. Janez  Novak, Zmajčkov kamp Stožice)

V roku osmih dni boste na vaš naslov prejeli originalni račun, kar bo pomenilo, da je bila prijava uspešna.

Brez plačila na TRR je poslana prijavnica neveljavna!

CENA PRIJAVNINE:

Cena 5 dnevnega košarkarskega izobraževanja Zmajčkov kamp:

  • 110€, če je prijavnina plačana do 31.5.2016
  • 125€, če je prijavnina plačana po 31.5.2016

Zadnji dan prijav: 1. 7. 2016

ODPOVED IN VRAČILO PRIJAVNINE:

Odpoved do 8 dni pred začetkom kampa = 100% vračilo.

Odpoved manj kot 8 dni pred začetkom kampa = 70% vračila.

Vračilo je izvedeno na vaš TRR.

DODATNE INFORMACIJE IN VPRAŠANJA:

Vsa morebitna vprašanja lahko zastavite vodji Zmajčkovega kampa trenerju Borutu Fijavžu na e-mail: borut.fijavz@union.olimpija.com.