Začenja se Liga za prvaka!

Petrol Olimpijo v 1. krogu Lige za prvaka v sredo, 7.3. ob 19.00 v Stožicah čaka obračun z Ilirijo. Vabljeni v dvorano Stožice!

Petrol Olimpija bo 1. tekmo v 2. delu Lige Nova KBM (Liga za prvaka) odigrala jutri, v sredo, 7.3. ob 19.00 v Stožicah. Nasprotnik bo sosedska Ilirija, ki je prijetno presenečenje rednega dela. V drugem delu se začenja vse znova, saj so se izbrisali rezultati iz prvega dela Lige Nova KBM. Zmaji bodo že v prvem krogu poskušali doseči prvo zmago, dolgoročni cilj pa je seveda uvrstitev v polfinale kamor se uvrstijo prve štiri ekipe po Ligi za prvaka. Spletni prenos preko kzs.si.

Vstopnice za tekmo 1. kroga Lige Nova KBM za prvaka: Petrol Olimpija - Ilirija (v sredo, 7.3. ob 19.00 v Stožicah) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Stožicah se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: "Vsi začenjamo z ničle. Razlike med ekipami so majhne. Najbolj bodo zadovoljni tisti, ki bodo pokazali najbolj konstantno pripravljenost. Reprezentančno okno je nekoliko premešalo karte in prve tekme bodo pokazale kako so ekipe izkoristile ta odmor."

Saša Dončić, trener Ilirije: "Takoj po koncu reprezentančne akcije smo se odpravili v Kranjsko Goro, kjer se pripravljamo na začetek Lige za prvaka. Na Gorenjskem smo odigrali tudi pripravljalno tekmo. Čeprav smo primarni cilj, to je obstanek v elitni druščini tudi v prihodnji sezoni, že dosegli, se ne mislimo ustavljati. Ne bomo skromni, vsako tekmo bomo poskušali odigrati maksimalno in se uvrstiti čim višje na lestvici Lige za prvaka."