V torek ob 18.00 v Stožicah: 2. tekma

Union Olimpijo v torek, 9.5. ob 18.00 v Stožicah čaka 2. polfinalna tekma z novomeško Krko. Z morebitno zmago bi se Zmaji uvrstili v veliki finale Lige Nova KBM.

Union Olimpija je včeraj v Novem mestu dosegla zmago na 1. polfinalni tekmi Lige Nova KBM proti novomeški Krki (85:81 po podaljšku). Ljubljančani so tako v polfinalu, kjer se igra na dve zmagi, povedli z rezultatom 1:0 v zmagah.

V torek, 9.5. ob 18.00 v Stožicah sledi 2. polfinalna tekma Lige Nova KBM med Unionom Olimpijo in Krko.

Nakup vstopnic za 2. polfinalno tekmo Lige Nova KBM lahko opravite preko naše spletne strani union.olimpija.com ali preko mojekarte.si oz. na prodajnih mestih prodajne mreže mojekarte.si.

Blagajna v Stožicah se na dan tekme odpre ob 17.00.

Za vse obiskovalce bomo pripravili nagradno igro pokrovitelja San Carlo Slovenija. Med minutami odmora vas bodo navdušile Olimpijine Zmajčice, med polčasom pa nastop Akrobatske skupine Bobri! Med samim polčasom bomo pozdravili in čestitali tudi državnim prvakom U15 in U17, ki so naslov osvojili za Union Olimpijo.

V primeru zmage Krke se polfinalna serija v četrtek seli nazaj v Novo mesto. Torkovo srečanje iz Stožic bo v neposrednem TV prenosu na RTV Slovenija 2.

Vabljeni v Stožice!

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čas smo izkoristili za analizo naših napak, ki smo jih naredili na prvi polfinalni tekmi Lige Nova KBM. Nekatere stvari kot je npr. skok, so bile res pod vsako kritiko. Pričakujemo novo težko tekmo. Osredotočeni moramo biti nase in predvsem moramo biti potrpežljivi. Ne bežimo od odgovornosti in pritiska. V kolikor želimo v finale Lige Nova KBM moramo srečanje v Stožicah dobiti."