Trener Okorn: "V Tivoliju pričakujem neizprosen boj!"

Union Olimpijo v petek, 19.5. ob 18.00 v Hali Tivoli čaka 2. finalna tekma Lige Nova KBM. Priporočamo nakup vstopnic v predprodaji.

Ljubljančane jutri, v petek, 19.5. ob 18.00 v Hali Tivoli čaka 2. tekma finala slovenskega državnega prvenstva (Liga Nova KBM). V legendarnem Tivoliju bomo gostili Rogaško, ki je na prvi tekmi pokazala izjemno predstavo in Zmaji so za las ter zelo srečno prišli do prve zmage v finalu (89:87 po podaljšku). Srečanje bo v neposrednem prenosu na RTV Slovenija 2 in Šport TV.

Vstopnice za 2. finalno tekmo v Hali Tivoli so že v prodaji preko shop.olimpija.com. Zaradi velikega zanimanja priporočamo nakup v predprodaji, ki ga lahko opravite tudi preko spletnega mesta  - mojekarte.si ali na prodajnih mestih - mojekarte.si širom Slovenije.

Vstopnice bodo v prodaji tudi na blagajni Hale Tivoli na dan srečanja. Blagajna se odpre ob 17.00. Vabljeni v Tivoli!

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čas smo izkoristili za počitek in analizo prve finalne tekme. Imamo prednost, a smo daleč od cilja. Potrebno bo popraviti nekaj stvari v naši igri. Osredotočili smo se zgolj na svoje napake. Če želimo potrditi zmago iz prve tekme, bomo morali biti zelo potrpežljivi. V Hali Tivoli pričakujem neizprosen boj. Motivirani smo in verjamem, da lahko naredimo korak naprej."