Mornar - Union Olimpija 93:70

Union Olimpija je v 17. krogu Lige ABA izgubila na gostovanju v črnogorskem Baru. Končni rezultat je bil 93:70 za domači Mornar.

Union Olimpija je v 17. krogu Lige ABA visoko izgubila na gostovanju pri črnogorskemu Mornarju. Končni rezultat je bil 93:70. Ljubljančani so slabo krenili v tekmo in že po nekaj minutah zaostajali z več kot desetimi točkami prednosti. V nadaljevanju je bila na parketu zgolj ena ekipa in to domača, ki si je popolnoma zaslužila visoko zmago. statistika

Zmaje v sredo, 11.1. ob 20.00 v Portorožu čaka tekma 14. kroga Liga Nova KBM.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čestitke Mornarju za zasluženo zmago. Dolg komentar ni potreben, saj od prve do zadnje minute nismo pokazali ničesar. Odpovedali smo. Pripravljeni smo bili dobro, zavedali smo se pomembnosti tekme. Vedeli smo od kje pretijo njihove nevarnosti, a jih nismo nikakor uspeli zaustaviti."

Stevan Milošević, igralec Uniona Olimpije: "Kakor smo tekmo začeli, smo jo tudi končali. Žal smo izgledali popolnoma nemočni in s premalo energije. Agresivna ekipa Mornarja je zasluženo slavila zmago."

Video