Igokea - Union Olimpija 73:72

Union Olimpija je v 3. krogu Lige ABA na gostovanju pri Igokei izgubila 73:72 v samih izdihljajih tekme. V nedeljo, 9.10. ob 19.00 v Tivoliju gostimo Mornar iz Bara.

Union Olimpija je v 3. krogu Lige ABA izgubila na gostovanju pri Igokei 73:72. Tekmo je odločila osebna napaka Uniona Olimpije v zadnjih sekundah tekme in posledično prosti meti Igokee. V zadnjih 5 sekundah Uniona Olimpija ni uspela doseči koša za zmago. statistika

Zmaje že v nedeljo, 9.10. ob 19.00 v Tivoliju čaka prva domača tekma v Ligi ABA. V Ljubljano prihaja Mornar iz Bara.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čestitke Igokei za zmago. Tekmo je odločil en koš. Po tako težkem srečanju je težko karkoli komentirati. Mislim, da smo prelahko zapravili zmago v zadnjih treh minutah. To se nam je sedaj zgodilo že drugič, prvič v Sremski Mitrovici, tako, da… nič, čestitke Igokei, gremo naprej, čez dva dni nas čaka Mornar v Tivoliju, kjer bomo poskušali priti do prve zmage."

Stevan Milošević, igralec Uniona Olimpije: "Na koncu smo izgubili za eno točko, dokaj nesrečno. Pričakovali smo zmago, zato lahko rečem, da je to težek poraz. Želeli smo popraviti vtis z začetka sezone. V nedeljo bomo poskušali priti do prve zmage v Ligi ABA. Popraviti moramo predvsem napake, ki jih delamo konstantno od začetka sezone. Upam, da nam uspe."

Video