Hopsi - Union Olimpija 89:85

Union Olimpija je v 6. krogu Lige Nova KBM za prvaka doživela poraz na Polzeli 89:85.

Union Olimpija je v 6. krogu Lige Nova KBM za prvaka izgubila na gostovanju na Polzeli proti Hopsom 89:85. Domačini so nadzorovali večji del srečanja in na koncu zasluženo zmagali. statistika

Zmaje v naslednjem krogu Lige Nova KBM za prvaka čaka pomembna tekma proti Rogaški v Hali Tivoli. Srečanje je na sporedu v sredo, 19.4. ob 20.00. Nakup vstopnic za tekmo Lige Nova KBM za prvaka lahko opravite preko naše spletne strani union.olimpija.com ali preko mojekarte.si oz. na prodajnih mestih prodajne mreže mojekarte.si. Blagajna pred Halo Tivoli se odpre ob 19.00.

Vabljeni.

Boštjan Kuhar, trener Hopsov Polzele: "Ob bučni podpori domačih navijačev smo prišli do pomembne zmage v boju za polfinale državnega prvenstva. Igralcem čestitam za borbeno predstavo in da so zdržali pritiske, ki smo jih bili deležni ob visokem vodstvu. Na koncu se je za nas vse srečno izteklo."

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čestitam Hopsom za zmago. Postavili smo se v izredno težko situacijo. V obrambi smo odigrali izredno slabo, hkrati pa nismo imeli nadzora nad njihovim napadalnim skokom. Ekipa Hopsov je prišla do zaslužene zmage, saj je kontrolirala potek srečanja. Ob koncu se nam je ponudila priložnost, ki je nismo znali izkoristiti."