Po skupščini KK Olimpija Ljubljana

Nov predsednik KK Olimpija Ljubljana je za obdobje naslednjih štirih let postal g. Tomaž Berločnik, podpredsedniki g. Jože Mermal, g. mag. Igor Mervič in ga. Tjaša Ficko.
+ Preberi več

Pod košem okrepitev Jordan Morgan

Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo z ameriškim centrom Jordanom Morganom (203 cm, 1991), ki je v pretekli sezoni igral v Grčiji.

Mladi Roko Badžim novi Zmaj!

Union Olimpija je sklenila triletno pogodbo z mladim hrvaškim igralcem Rokom Badžimom (197 cm, 1997), ki prihaja iz Šibenika.

Hrovat na priprave reprezentance

Selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov je skrčil seznam kandidatov za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu z 29 na 19. Med ...

Znani vsi klubi Lige prvakov 2017/2018

Znan je seznam klubov, ki bodo sodelovali v košarkarski Ligi prvakov. Union Olimpija je v redni del tekmovanja uvrščena neposredno.

Slovo predsednika kluba

Po sedmih letih položaj predsednika KK Olimpija Ljubljana zapušča g. Jani Möderndorfer.

Sklic redne letne skupščine

KK Olimpija Ljubljana sklicuje redno letno skupščino, ki bo v torek, 4.7. ob 12.00 v konferenčni sobi v dvorani Stožice. Skupščina je ...

Radulović bo pomagal pod košem

Union Olimpija se je dogovorila za sodelovanje z Bojanom Radulovićem (211 cm, 1992), ki je v lanski sezoni nastopal za Sixt Primorsko.

Bubnič ostaja pri Unionu Olimpiji

Union Olimpija Ljubljana je podaljšala pogodbo z Draženom Bubničem (207 cm, 1986) za sezono 2017/2018. Prihajajoča sezona bo zanj ...