Vodstvena ekipa

Direktor: Roman Lisac

kontakt: roman.lisac@petrol.olimpija.com

Svetovalec uprave: Matevž Zupančič

Matevž Zupančič se je KK Olimpiji Ljubljana pridružil v sezoni 2005/2006, ko je prevzel vlogo pomočnika na področjih komunikacij. Sredi sezone je začel opravljati tudi funkcijo predstavnika za stike z javnostmi, potem pa je kot vodja komuniciranja skrbel za tržne komunikacije ter del klubske operative, predvsem povezane s člansko ekipo.

Od leta 2008 predstavlja Olimpijo v organih mednarodnih tekmovanj in pri združenju slovenskih košarkarskih prvoligašev. Pred začetkom sezone 2012/2013 je začel opravljati funkcijo vršilca dolžnosti direktorja kluba. Julija 2013 je upravni odbor KK Olimpija Ljubljana na redni seji soglasno imenoval Matevža Zupančiča za direktorja kluba. Zupančič je bil direktor KK Olimpija Ljubljana do 1.9.2017.

kontakt: matevz.zupancic@petrol.olimpija.com

Vodja financ: Nataša Peternelj

Nataša Peternelj deluje v KK Olimpiji od leta 1996, ko se je ekipi pridružila kot poslovna sekretarka. Od leta 2003 v klubu skrbi za finančno poslovanje.

kontakt: natasa.peternelj@petrol.olimpija.com

Vodja prodaje: Darja Hočevar Mlinarič

Darja Hočevar Mlinarič se je klubu pridružila v sezoni 2010/2011, ko se je takratna Union Olimpija preselila v dvorano Stožice. Sprva je pomagala pri trženju poslovnih lož za tekme Evrolige in skrbela za uspešen potek dogodkov v ložah, catering in hostesno službo. Kmalu je prevzela tudi številne zadolžitve, povezane s prodajo sezonskih vstopnic, paketov in posameznih vstopnic.

Darja je zadolžena za odnose s ključnimi strankami in pokrovitelji. Skrbi tudi za spletno prodajo uradnih klubskih artiklov ter koordinacijo prodaje na tekmah.

kontakt: darja@petrol.olimpija.com

Tajništvo: Jasmina Maček

Jasmina Maček se je klubu pridružila leta 2003. Zadolžena je za tajniška opravila ter koordinacijo logistike članske ekipe in mlajših selekcij.

kontakt: jasmina.macek@petrol.olimpija.com

Odnosi z javnostmi: Matej Bergant

Matej Bergant se je klubu pridružil še v študentskih letih in sicer v začetku sezone 2008/2009. Začel je kot pomočnik vodji komunikacij in marketinga. Od začetka sezone 2013/2014 je zadolžen za stike z javnostmi, urejanje klubskih spletnih strani, socialnih profilov in video vsebine. Zadolžen je tudi za del organizacije tekem in koordinacijo logistike prvega moštva. Sodeluje pri pripravi marketinških aktivnosti kluba in organizaciji off-court dogodkov. Skrbi tudi za sprejem, spremstvo in koordinacijo logistike ekip, ki jih Petrol Olimpija gosti v Ljubljani. Na potovanjih članske ekipe opravlja funkcijo uradnega predstavnika kluba in team managerja.

kontakt: matej.bergant@petrol.olimpija.com

Ekonom: Frenk Mirnik

Franci Mirnik v klubu skrbi za urejenost voznega parka, nujna popravila in tehniko v pisarnah KK Olimpije. Frenk je vedno na voljo igralcem za pomoč pri urejanju stanovanj, ki jih klub za njih najema in ureja.

kontakt: frenk@petrol.olimpija.com

Ekonom: Mitja Tršelič

Mitja Tršelič v klubu deluje že dve desetletji. V zadnjih sezonah skrbi za dvorano in športno opremo članske ekipe Petrol Olimpije.

kontakt: mitja.trselic@petrol.olimpija.com

Zadnje novice

U19 Liga ABA

Black Friday -20%