Vodstvena ekipa

Direktor: Roman Lisac

kontakt: roman.lisac@petrol.olimpija.com

Asistentka direktorja: Nataša Pavkov

 

Nataša Pavkov se je klubu pridružila pred začetkom sezone 2017/18, ko je znotraj klubskih struktur zavel nov veter in opravlja vlogo asistentke direktorja kluba Romana Lisca, kar vključuje koordinacijo operativnih aktivnosti ter logistike celotnega kluba. Ob svojem prihodu je v klub vnesla izkušnje s področja organizacije v športu ter marketinga in tržnih raziskav. Med drugim je vrsto let opravljala operativna dela v vlogi koordinatorja pisarn in vodje marketinga Lige ABA.

kontakt: natasa.pavkov@petrol.olimpija.com

Vodja financ: Nataša Peternelj

Nataša Peternelj deluje v KK Olimpiji od leta 1996, ko se je ekipi pridružila kot poslovna sekretarka. Od leta 2003 v klubu skrbi za finančno poslovanje.

kontakt: natasa.peternelj@petrol.olimpija.com

Vodja prodaje: Darja Hočevar Mlinarič

Darja Hočevar Mlinarič se je klubu pridružila v sezoni 2010/2011, ko se je takratna Union Olimpija preselila v dvorano Stožice. Sprva je pomagala pri trženju poslovnih lož za tekme Evrolige in skrbela za uspešen potek dogodkov v ložah, catering in hostesno službo. Kmalu je prevzela tudi številne zadolžitve, povezane s prodajo sezonskih vstopnic, paketov in posameznih vstopnic.

Darja je zadolžena za odnose s ključnimi strankami in pokrovitelji. Skrbi tudi za spletno prodajo uradnih klubskih artiklov ter koordinacijo prodaje na tekmah.

kontakt: darja@petrol.olimpija.com

Predstavnik za odnose z javnostmi: Marko Miklavič

kontakt: marko.miklavic@petrol.olimpija.com ali +386 41 737 269

Matej Bergant

Matej Bergant se je klubu pridružil še v študentskih letih in sicer v začetku sezone 2008/2009. Začel je kot pomočnik vodji komunikacij in marketinga. Od začetka sezone 2013/2014 do konca sezone 2017/18 je bil zadolžen za stike z javnostmi, urejanje klubskih spletnih strani, socialnih profilov in video vsebine. Zadolžen je tudi za del organizacije tekem in koordinacijo logistike prvega moštva. Sodeluje pri pripravi marketinških aktivnosti kluba in organizaciji off-court dogodkov. Skrbi tudi za sprejem, spremstvo in koordinacijo logistike ekip, ki jih Petrol Olimpija gosti v Ljubljani. Na potovanjih članske ekipe opravlja funkcijo uradnega predstavnika kluba in team managerja.

kontakt: matej.bergant@petrol.olimpija.com

Ekonom: Frenk Mirnik

Franci Mirnik v klubu skrbi za urejenost voznega parka, nujna popravila in tehniko v pisarnah KK Olimpije. Frenk je vedno na voljo igralcem za pomoč pri urejanju stanovanj, ki jih klub za njih najema in ureja.

kontakt: frenk@petrol.olimpija.com

Ekonom: Mitja Tršelič

Mitja Tršelič v klubu deluje že dve desetletji. V zadnjih sezonah skrbi za dvorano in športno opremo članske ekipe Petrol Olimpije.

kontakt: mitja.trselic@petrol.olimpija.com